12 Ekim 2013 Cumartesi

Restore Point Creator 1.6.3 İndir, Restore Point Creator Full indir

Restore Point Creator, sistem geri yükleme noktası oluşturma ve oluşturulmuş olanları düzenlemenizi sağlayan, pratik, kurulum gerektirmeyen ve ücretsiz bir programdır. Restore Point Creator ile sistem geri yükleme noktası oluşturabilir, açıklama ekleyebilir, daha önceki noktalara geri yükleme yapabilir ya da bu noktaları silebilirsiniz. Ayrıca bu işlemin otomatik zamanlayıcı ile belirttiğiniz tarih ve saatte yapılmasını sağlayabilirsiniz.

İndirmek için : DOWNLOAD


www.bizdevar.blogspot.com

CloneSpy 3.04 İndir, CloneSpy Güncel Full İndir

CloneSpy, sisteminizde birden fazla bulunan aynı dosyaları bulup silmenizi sağlayan ücretsiz bir programdır. Program aynı dosya adı ve boyutu ya da büyüklüğü 0 byte olarak görülen dosyaları bulup temizlemenizi sağlar.

Programı indirmek için : DOWNLOAD


CloneSpy 3.04 İndir, CloneSpy Güncel Full İndir,CloneSpy son sürüm indir, CloneSpy 2013 indir, CloneSpy 3.04 full tek link indir





Eset Nod32 Güncel Key 01 Ekim 2013 Serial - Key - Şifre


Eset Nod32 Güncel Serial Key Şifre ve Lisansları.

Bu Serial, key ve şifreler denenmiştir ve %100 çalışmaktadır. Güncel şifreler tekrar paylasılacaktır.


Username: EAV-0092054222

Password: x2txf4fu28

Bitiş: 14/02/2014


Username: EAV-0092054227

Password: dv823e222x

Bitiş: 14/02/2014


Username: EAV-0092054228

Password: dfrmnav4pj

Bitiş: 14/02/2014


Username: EAV-0091099777

Password: hhc23v49fa

Bitiş: 27/01/2014


Username: EAV-79777740

Password: ncxb542kv3

Bitiş: 25/01/2014


Username: EAV-77881531

Password: bnf44nc5aa

Bitiş: 03/01/2014



Daha fazlası için TIKLAYINIZ.

eset, eset nod32 güncel, eset nod32 şifreleri, eset nod32 güncel şifreleri,eset nod32 12.10.2013,



Adobe Dreamweaver CC İndir , Adobe Dreamweaver CC Full Tek Link İndir


Adobe Dreamweaver CC İndir , Adobe Dreamweaver CC Full İndir



Adobe Dreamweaver CS6 artık Adobe Dreamweaver CC oldu
Dreamweaver CC, tüm ekran boyutları için projeler tasarlamanızı, geliştirmenizi ve yayınlamanızı sağlayan sağlam ve entegre bir çözüm sunan sektörde önde gelen web aracıdır. Yeni CSS Designer, Adobe Edge Web Fonts, jQuery kullanıcı arabirimi widget'ları, daha kolay HTML5 ses ve video ekleme ve geliştirilmiş Akıcı Izgara Arabirimi gibi yeni özellikler sayesinde web tasarımcıları ve geliştiricileri web ve mobil içeriklerini hiç olmadığı kadar hızlı bir şekilde oluşturabilirler.
Adobe Dreamweaver CC ile Gelen Yeni Özellikler:

Daha bağlantılı bir Dreamweaver
Dreamweaver CC, Creative Cloud'un bir parçasıdır. Yani, sunulan en son güncellemelere ve ileride sunulacak özelliklere anında erişebilirsiniz. Eğitim videolarından oluşan ve giderek daha da gelişen zengin kitaplık sayesinde becerilerinizi geliştirin ve yeni araçlarla tanışın. Creative Cloud ve Behance entegrasyonu sayesinde projelerinizi kolayca paylaşabilir ve dünya çapındaki kreatif profesyonellerden anında geribildirim alabilirsiniz. 

CSS Designer
Kullanımı kolay görsel düzenleme araçları, temiz ve web standardında kodlar oluşturmanıza, degradeler ve kutu gölgeler gibi CSS özelliklerini hızla uygulamanıza yardımcı olur. Etkiyi tasarımınızda anında görebilirsiniz. Artık titiz ince ayarlara son. Koda geri dönmeye son. Sonucu tüm ayrıntılarıyla görebilirsiniz.

Akıcı Izgara Mizanpajı
Web tasarımları ve görsel olarak yanıt veren mizanpajlar oluşturun. Geliştirilmiş Akıcı Izgara Mizanpajı arabirimi, masaüstü bilgisayarlar ve diğer aygıtlar için farklı ekran boyutlarında görüntülenen projeler tasarlamayı son derece kolaylaştırıyor.

Edge Web Fonts
Etkileyici metinlerle ortama canlılık katın. Adobe Typekit® ile desteklenen geniş ve giderek gelişen Adobe Edge Web Fonts Kitaplığını kullanın. Dreamweaver ve Edge araçlarının içinden web fontları ekleyin. Son derece hızlı yüklenen sayfalar oluştururken, göz alıcı stillere sahip tipografileri daha fazla kontrol sağlayarak ekleyin.

Modern platform desteği
HTML, CSS ve JavaScript ile projeler yaratın. PHP'de dinamik sayfalar oluşturun. Geliştirilmiş kod ipucu ve söz dizimi renklendirme özelliklerini kullanarak daha verimli kodlama yapın.

jQuery kullanıcı arabirimi widget'ları
Sıkıcı düğmelerden ve sıradan simgelerden kurtulun. jQuery kullanıcı arabirimi widget'larını sürükleyip bırakın. Daraltılabilir içerik panellerini görüntülemek için akordiyonlar ekleyin. Tüm düğme durumlarını güncelleyerek mobil uygulamalarınızı ve arabirimlerinizi özelleştirin.


İndirmek için : DOWNLOAD





9 Ekim 2013 Çarşamba

Odin Programı İndir , Odin Programı Güncel 2013 İndir

Odin Programı android telefonları android root etme yani android sürümü güncelleme programıdır. Bu program ile telefonunuzdaki programları güncelleyebilir ayrıca android sürümünüde yükseltebilirsiniz. Android sürümünü güncellerken dosyalarınızın yedegini almayı unutmayın. Herhangi bir sorun halinde Sitemiz (bizdevar.blogspot.com) bundan sorumlu degildir.



Odin indir, Odin güncel indir , Odin nedir? , odin programı indir, odin programı full indir





8 Ekim 2013 Salı

Blackmart Alpha 0.49.93 Full İndir Google Play İndir


Blackmart Alpha 0.49.93 Full İndir Google Play İndir

Merhaba arkadaslar az sonra anlatacagım program android telefonunuza programlar indirmek için kullanacagımız programdır.Bu program ile birden çok programa sahip olabilirsiniz.Kullanımı cok basittir.Programın adı Blackmart Alpha ...

İndirmek İçin Tıklayınız..







7 Ekim 2013 Pazartesi

Call of Duty Ghosts Torrent Full İndir PC - PS3

2013 yılında merak edilen bir diğer oyunda şüphesiz Call of Duty Ghosts. 5 Kasım 2013 tarihinde cıkacak olan oyunun o tarihten daha önce Call of Duty Ghosts Torrent sitelerinde görebilirsiniz. Oyunun Türkçe yaması oyun cıktıktan 1-2 ay sonra yapılabilir. Bütün bunların hepsini bizdevar.blogspot.com sitesinden görebilirsiniz.Takipte kalın.

Oyunun Hikayesi;

ABD bilinmeyen bir güç tarafından istila edilmiştir ve devlet dağılmış durumdadır. Ghosts adlı bir tim ise bu güce karşı savaşmaktadır. Call of Duty: Ghosts, bu timin hikayesini konu alıyor. Oyuncuların yöneteceği karakter Ghosts timinin bir üyesi olacak.

Oyunun Görüntüleri;






Sistem Gereksinimleri;

Call of Duty: Ghosts Minimum Sistem Gereksinimleri

İntel İşlemci: Celeron E1200 Dual-Core 1.6GHz
Amd İşlemci: Athlon 64 X2 Dual Core 3600+
Nvidia GPU: GeForce GT 230
Amd GPU: Radeon HD 4650 1GB
Ram: 2 GB
Direct X: DX 11
Harddisk: 10 GB
İşletim Sistemi: Windows XP, Windows 7 32bit, Windows 8

Call of Duty: Ghosts Orta Derece Sistem Gereksinimleri

İntel İşlemci: Core 2 Duo E8200 2.66GHz
Amd İşlemci: Phenom 8750 Triple-Core
Nvidia GPU: GeForce 8800 GT
Amd GPU: Radeon HD 3870
Ram: 3 GB
Direct X: DX 11
Harddisk: 10 GB
İşletim Sistemi: Windows XP, Windows 7 32bit, Windows 8

Tanıtım Videosu 






6 Ekim 2013 Pazar

Wifi Password Hack 2013 Güncel Wifi Şifre Kırma Programı

İsmindende anlaşıldığı gibi çevrenizdeki wifi'lere girebilir internetin tadını cıkarabilirsiniz.Programın kullanımı cok kolaydır.Şimdiden herkeze kolay gelsin.




İndirmek için TIKLAYINIZ.


BlueStacks App Player İndir, BlueStacks App Player Son Sürüm indir, BlueStacks App Player Full İndir

Android işletim sisteminde kullandığınız uygulamaları ve oyunları bilgisayarınızda da çalıştırmak ister miydiniz?BlueStacks App Player ile Android uygulamalarını bilgisayarınızda çalıştırabilir, telefonunuzla senkronize edebilirsiniz. Android marketi ve diğer alternatif kaynaklardan paket indirebilir ve bluestacks içine kurabilirsiniz.






İndirmek İçin TIKLAYINIZ.

www.bizdevar.blogspot.com

Criminal Case Sonsuz Enerji Hilesi Ekim 2013 Güncel !

Bu hilede Criminal Case oynayan arkadaslarımızın enerji sıkıntısı cetikleri için paylaşılmıştır.Size cok lazım olan bu hileyi biz verecegiz.Böylece bölümleri kolayca bitirip arkadaşlarınızı sollayabileceksiniz.



Video Linki'nin altından hileyi indirebilirsiniz.


Criminal Case hilesi, Criminal Case enerji hilesi, Criminal Case sonsuz enerji hilesi indir, Criminal Case oyna, Criminal Case facebook


GTA V TORRENT İNDİR, GTA V FULL İNDİR

Serinin son oyunu olan GTA V bizdevar.blogspot.com farkıyla işte karşınızdaa. Oyun dünyasını kasıp kavuran yüzbinlerce oyunu alt eden GTA V 'i  size torrent ile sunuyoruz. GTA V CD KEY'i ve SERİAL yayınlanacaktır.

Bakalım rekorları kıran başka bir oyun olan Call Of Duty Ghosts bu durumu nasıl kurtaracak.


Oyun Görüntüleri






Sistem Gereksinimleri

- İşletim Sistemi: Windows 7 64bit
- İşlemci: İntel i3/i5/i7 veya dört çekirdekli AMD FX Serisi
- Bellek: 4 GB veya üzeri
- Sabit Disk Boş Alan: 30 – 35 GB
- Ekran Kartı: Nvidia GTX 460 ve üzeri veya AMD HD 6800 ve üzeri (256 bit Ekran Kartı ) – Shader Model 4.0 ve üzeri, DirectX 10 ve üzeri destekli
- Ses Kartı: DirectX 9.0 Uyumlu ses kartı

Torrent indirmek için TIKLAYINIZ.

www.bizdevar.blogspot.com

Fenerbahçe - TrabzonSpor Maçı Canlı İzle Lig TV 06.10.2013

Son haftaların formda ekibi 6 maçın 5'ini kazanan Fenerbahçe ile Lazio ile şanssız bir şekilde berabere kalan karadeniz ekibi Trabzonspor bu akşam saat 20:00 ' da Şükrü Saraçoğlu Stadı'na konuk olacak.



Maç Linki Aşagıda..



Fenerbahçe - TrabzonSpor maçı canlı izle, Fenerbahçe - TrabzonSpor macı kadroları, Fenerbahçe - TrabzonSpor lig tv canlı izle, Fenerbahçe - TrabzonSpor 7.hafta maçı,Fenerbahçe - TrabzonSpor ne zaman


www.bizdevar.blogspot.com

Akhisar Bld.Spor - Galatasaray Maçı Canlı İzle


Şampiyonlar Ligi maçında deplasmanda İtalyan devi ile şansız bir şekilde berabere kalan Galatasaray, Spor Toto Süper Lig ' te 7. haftasında deplasmanda Akhisar Bld.Spor ile karşı karşıya gelecek.


Maç Aşağıdaki Linklerdedir...







Akhisar Bld.Spor - Galatasaray maçı ne zaman, Akhisar Bld.Spor - Galatasaray hangi kanalda,Akhisar Bld.Spor - Galatasaray 7. hafta maçı, Akhisar Bld.Spor - Galatasaray canlı izle


3 Ekim 2013 Perşembe

PC Optimizer Pro İndir , PC Optimizer Pro Son sürüm indir, PC Optimizer Pro Türkçe İndir

Asmw PC-Optimizer Pro iyi bir sistem optimizasyon programıdır. Bu program Windows XP'de de çalıştığı için güvenle kullanabilirsiniz. 

Programın özellikleri:

1.Sistemde genel bir arama yapar bu arama sonucunda gereksiz tüm dosyaları bulup siler
2.Sabit Sürücünüzü hatalara karşı analiz eder
3.Hafızada bulunan gereksiz uygulamaları kapatır
4.Internet Explorer ile uyumlu olarak çalışır gereksiz çerezleri siler
5.Kayıttaki gereksiz ve silinmiş girdileri siler ve optimize eder
6.Sisteminizi ince ayar ederek bilgisayarınızın performansını arttırır bunlar gibi birçok yenilikler bu programla birlikte gelmektedir. 


Programı indirmek için TIKLAYINIZ.

www.bizdevar.blogspot.com

Trabzonspor - Lazio Maçı Canlı İzle , Trabzonspor - Lazio Maçı Hangi Kanalda?

UEFA Avrupa Liginde boy gösteren takımımız Trabzonspor maçı Saat 20:00' da NTV ile Canlı Yayın İzleyebilirsiniz. Bilgisayardan izleyecekler için yayın aşağıdadır.

www.bizdevar.blogspot.com


NTV'den canlı izlemek için ;

NTV CANLI YAYIN için TIKLAYIN.


Trabzonspor - Lazio maçı izle, Trabzonspor - Lazio maçı canlı izle , Trabzonspor - Lazio hangi kanalda , Trabzonspor - Lazio muhtemel 11

www.bizdevar.blogspot.com

Top Eleven Güncel Token Hilesi Ekim 2013 İndir !


Çalışan Top Eleven Hilesi İndir 04 08 2013 Download

Çalışan Top Eleven Hilesi Ağustos



Top eleven‘da token kazanmak için yeni bir yolu anlatmaya çalışcağız. Öncelikle  VPN One Click programını indiriyoruz. Bu program bizim İP değiştirmemizi sağlayacak. Bu programla Amerika,İtalya,Fransa,Hollanda gibi birçok ülkeden farklı iplerle oyuna giriş yapabileceğiz.


Peki ip değiştirdik şimdi ne olacak ?

Örneğin Hollanda ip’si kullanıyoruz. Oyunu açtık Tokens kazan‘a tıkladık ordan Nielsen anketlerinden 25 jeton kazanabilirsiniz


Veya oradaki sponsorlardan opinion surveys’ten 7 jeton, babylondan 10 jeton kazanabilirsiniz.

İp değiştirip girdiğimizde her ülke’ye farklı sponsorlar açılıyor ve her ülkedeki farklı sponsorlar farklı sayılarda jetonlar veriyor.

Hollanda serveri üzerinde 42 token veren,sadece programı bilgisayarımıza yükleyerek jeton kazandığımız bir yer var kaçırmayın. Bu arada sizlere gelen maiilleri onaylamayı unutmayın yoksa jeton kazanamazsınız.



Hileyi İndirmek İçin TIKLAYINIZ.


Top eleven hilesi, Top eleven token hack, Top eleven jeton hilesi, top eleven , top leven 2013 hack , top eleven hilesi indir




Windows 7 Sp 1 Türkçe İndir, Windows 7 Sp 1 Türkçe Full İndir, Windows 7 Sp 1 Türkçe Torrent İndir


Bu yazımda Windows 7 işletim sisteminin nasıl kurulacağını adım adım resimlerle öğreneceğiz.. Kurulumdan önce yapmamız gereken bir kaç adım var. Öncelikle elimizde olması gerekenler:
1- Windows 7 CD' si ya da DVD' sine ihtiyacımız olacak.
2- İkinci olarak Windows 7' yi kuracağımız bilgisayarın donanımsal olarak Windows 7′ yi desteklemesi gerekiyor.. Bilgisayarınızın
Windows 7 donanım uyumluluğunu lütfen öğreniniz.
3- Son adımda ise BIOS' tan CD/DVD-ROM sürücüsünün Boot edilmesini sağlamamız gerekiyor.. 
Not : BIOS' tan nasıl boot edildiğini şu yazımıza bakarak yapabilirsiniz....BİOS BOOT
Şimdi Windows 7 işletim sisteminin nasıl kurulacağını adım adım resimlerle yapalım...
Windows 7 Kurulum CD/DVD' si yerleştirip DVD-Room boot ettiğinizde resimde görüldüğü gibi"Press any key to boot from CD or DVD" yazısını gördüğünüzde Enter tuşuna basın..

Resimli Anlatım;


Install Now tıklayın..



Kısa bir süre sonra Windows 7 kurulum ilk yükleme ayarı Dilinizin ve diğer tercihlerin yapıldığı ekran karşımıza geliyor burada Windows 7  olduğu için bir kaç dilde çıktığı için Dil Ayarı English olarak gelicektir. Biz bunu Türkçe olarak değiştirmemiz gerekiyor. İkinci olarakta Klavye ayarı gerekiyor Klavyeyide Türkçe ve Q olarak değiştiriyoruz.


I accept the license terms kutusunu onayladıktan sonra next tıklayarak bir sonraki adıma geçiyoruz..


Burada Windows diğer işletim sistemlerini kullanıp bu işletim sistemlerini güncellemek istiyorsanız Upgrade seçiyorsunuz. Farklı bir sürücüye ikinci işletim sistemi olarak kurmak istiyorsanız Custom (advanced) seçmeniz gerekiyor..

Ben Custom geçerek farklı bir sürücüye Windows 7 kurmaya tercih ettim. 


Drive options ( advanced ) tıkladığınızda resimde görüldüğü gibi Delete, format, New kısımlar açılıyor bu açılan kısımlar ile diskinizi bölümlendirebilir yada var olan bölümleri silip biçimlerdirebilirsiniz.. bu işlemlerden sonra Windows 7 kurulması istediğiniz disk bölümünü seçerek Next diyerek kurulumu başlatın.


Kurulum işlemine başladı bir üst kısımda Windows 7′ nin kurulmasını istediğiniz bölüme Windows 7 gerekli dosyalayıp gerekli kurulumu yapıyor..



Kurulum işlemi bitti bilgisayar yeniden başlatmak için hazırlanıyor..





Kurulum işlemi bitti sizden bir kullanıcı oluşturmanız isteniyor..


Oluşturulan kullanıcıya şifre belirlemenizi isteniyor.


Elinizde Windows 7 için etkinleştirme numaraları varsa girebilirsiniz.


Windows 7' nın ilk açılışta güncelleştirilmesini isteyip istemediğini soruyor burada Önerilen ayarları seçebilirsiniz.


Saat ve tarih ayarlarını secin..


Kendinize bir ağ türü belirleyin.



Seçtiğiniz ağ türüne göre Picture, Video, Music gibi klasörlerin diğer bilgisayarlar paylaşıp paylaşmayacağını belirliyorsunuz ve ağ parolasını veriyor bunu bir yere not alınız..






Windows 7 kurulum işlemi bitmiştir...



Windows 7 Format CD si indirmek için TIKLAYINIZ.











2 Ekim 2013 Çarşamba

FİFA 2014 İndir, FİFA 2014 Full İndir , FİFA 2014 Torrent indir



Bilindiği üzere bilgisayarlar için futbol oyunlarının vazgeçilmezleri arasında lider sıralarda olan FIFA yeni sürümü olan FIFA 2014 ile tutkunlarını oldukça sevindireceğe benziyor. Fakat her oyunda olduğu gibi doğal olarak her bilgisayar son teknoloji grafiklerin ve oyun motorunun kullanıldığı FIFA 2014‘ü kaldırmayabilir. Eğer siz de bu oyunu oynamak istiyorsanız kişisel bilgisayarınızın oyun için ön görülmüş en düşük sistem özelliklerini karşılaması gerekmektedir. FIFA 2014 için en düşük ve tavsiye edilen özelliklerini aşağıdaki listede bulabilirsiniz…

Sistem Minimum Özellikleri;

İşletim Sistemi : Win XP 32 ya da daha üst bir versiyon
İşlemci : Celeron E1200 Dual-Core 1.6GHz ya da Athlon 64 X2 Dual Core 3600+
Ram : 1 GB
Ekran kartı:GeForce 8400 Serisi ya da Radeon 9550(+256MB)
Direct X: Dx 9

Sistem Tavsiye Edilen Özellikleri;

İşletim Sistemi : Win 7 64 ya da daha üst bir versiyon
İşlemci:Core 2 Duo E7400 2.80GHz ya da Athlon II X2 255
RAM: 2 GB
Gerekli Boş Harddisk Alanı: 7 GB
Ekran kartı:GeForce GTX 560 ya da Radeon HD 7790(+1024MB)
Direct X: Dx 9

Oyun Görüntüleri ;






Oyunu Torrent İndirmek için TIKLAYINIZ.