25 Nisan 2012 Çarşamba

Real Madrid Bayern Munich maçı hangi kanalda? (Real Madrid Bayern Munich)2012 25 Nisan

Maçın Özetini Buradan İzleyebilirsiniz.

Şampiyonlar Ligi'nde Santiago Bernabeu'da oynanacak olan Real Madrid - Bayern Münih maçı öncesinde satışa çıkan biletlerin tamamı tükendi.
www.bizdevar.blogspot.com
MAÇ SAATİ:21.45

MAÇ YAYINI:DSMART

Yarı final maçının biletletirin karaborsada en ucuzunun 300 euro, en pahalısının ise 1500 eurodan satıldığı belirtildi. Bayern Münih ile oynanacak olan rövanş maçı öncesinde Santiago Bernabeu'da müthiş bir tribün şovu hazırlayan Madrid taraftarları, Cristiano Ronaldo'ya özel pankartlar hazırladı.

Real Madrid'den çekinmediklerini ancak Madrid'de nasıl bir atmosfer altında oynayacaklarını kestirebildiklerini belirten Bayern Münih Yönetim Kurulu Başkanı Rummenigge, "Biliyorum, Madrid'de bizi cehennem bekliyor" dedi.

Allianz Arena'da oynanan karşılaşmanın son dakikalarında yediği golle sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrılan Real Madrid'in Bavyera temsilcisi karşısında turu getirecek mutlak bir skorla galibiyet istiyor.

Peki Real Madrid bunu daha önce kaç kez yaptı? Daha önce 7 kez deplasmanda oynadığı ilk maçı 2-1 kaybeden Real Madrid, bu 7 karşılaşamanın 5'inden tur için avantajlı skor elde etti.

Deplasmanda aldığı 2-1'lik mağlubiyetler arasında sadece Roma ve Ajax karşısında kendi sahasında turu getirebilecek skorlar elde edemeyen Real Madrid, Feyenoord, Arges Pitesti, Porto, Tatanbaya ve Bayern Münih karşısında rövanş maçlarında her zaman zaferle ayrıldı.

Real Madrid Bayern Munich maçı hangi kanalda? (Real Madrid Bayern Munich)2012.Real Madrid Bayern Munich maçı hangi kanalda? (Real Madrid Bayern Munich)2012 maçı.Real Madrid Bayern Munich maçı hangi kanalda? (Real Madrid Bayern Munich)2012 ne zaman.Real Ma