16 Mayıs 2012 Çarşamba

Adını Feriha Koydum 61. Bölüm Fragmanı İzle Adını Feriha Koydum 18 Mayıs 2012 İzle





www.bizdevar.blogspot.com

Emir vermiş olduğu parti sonunda hiç beklemediği kötü bir süpriz ile karşılaşır. Parti çıkışında vurulan Emir kanlar içinde yere yığıldı. Peki Emir'in sağlık durumu nasıl?
Evlilikleri çalkantılı bir hal alan büyük aşkın mimarları Emir ve Feriha'yı zor bir süreç beklemektedir. Emir'in parti sonunda bilinmeyen kişi yada kişiler tarafından vurulması bu evliliğin üzerinde bir şok etkisi daha yaratır. Partide Emir'e sinirlenen Feriha, Emir'in vurulduğunu duyunca soluğu hastanede alır. Ama hiç bir şey beklediği gibi sonuçlanmamıştır. Emir'in elini tutarak O'nun uyanmasını bekleyen Feriha büyük bir acı daha yaşar. Gözlerini açan Emir artık Feriha'yı yanında istememektedir. Oysa herşey yoluna girmişti abisi ve babası hastane de Feriha'yı yalnız bırakmayarak yanında olduklarını gösterdiler.
60. Bölüm
EMİR VE FERİHA ARASINDA ECE KRİZİ
Emir'in partisi, Feriha'nın Ece'nin varlığını öğrenmesiyle boyut değiştirir. Herkes için küçük sürprizlerle dolu olan parti, maskelerin düşmesiyle bir yüzleşme gecesine dönüşür. Emir'in kendisine Ece'den bahsetmemesini içine sindiremeyen Feriha, Emir'den beklediği tepkiyi göremez. Ece, Emir ve Feriha arasındaki gel gitlerle dolu gerilimi yükseltir. Öte yandan, Hande ve Levent'in 'aşk oyunu' herkes için şaşırtıcı olur. Neye uğradığını şaşıran Koray'ın öfkesi dinmek bilmezken Emir ve Feriha da bu sürpriz beraberliğin sebeplerini sorgular. Ece'nin varlığı ile Emir'in gece kulübünde geçirdiği saatler Feriha için daha da çekilmez bir hale gelirken gecenin karanlığı büyük bir tehlikeyi de beraberinde getirecektir