4 Mayıs 2012 Cuma

Atilla Kavdır Hayatını Kaybetti !


21 Ocak'ta çift kol ve bir bacak nakli olduktan sonra uzun bir süre yoğun bakımda kalan, 69 gün sonra sağlığına kavuşarak taburcu olan Atilla Kavdır'ın durumu 1 Mayıs'ta aniden ağırlaşmıştı. Hemen yoğun bakıma alınan Kavdır, sabah saatlerinde yaşamını yitirdi. Bugün toprağa verilen Kavdır'ın cenazesini annesi başta olmak üzere kadınlar taşıdı.


www.bizdevar.blogspot.com



'' KEŞKE ÖYLE KALSAYDI DA YAŞASAYDI ''
Türkiye'de çift kol nakli yapılan ikinci kişi olan ve bu sabah hayatını kaybeden Atilla Kavdır'ın cenazesi yakınları tarafından hastaneden alındı.

Akdeniz Üniversitesi'nde 21 Ocak'ta yapılan yapılan ameliyattan 69 gün sonra taburcu edilen ancak idrar yollarının enfeksiyon kapması sonucu 1 Mayıs'ta tekrar hastaneye kaldırılan Kavdır'ın ölüm haberini alan yakınları hastaneye geldi.
Hastanenin girişinde gözyaşı döken anne Ayşe Kavdır, “Dev gibi oğlum gitti, gözümüzün önünde eridi” diye ağıtlar yaktı.
Kavdır'ın babası İbrahim Kavdır ise “Keşke hiç ameliyat olmasaydı, keşke hiç kolları olmasaydı. Keşke öyle kalsaydı da yaşasaydı” dedi. Kavdır'ın eşi Ayşe Kavdır'ın güçlükle ayakta durabildiği görüldü.
Kavdır'ın 10 yaşındaki kızı Esra Kavdır'ın da “Hani baba, bizim için yaşayacaktın, hani gelecektin, hayallerimiz vardı” diyerek gözyaşı döktü.
Yakınları daha sonra Kavdır'ın cenazesini hastane morgundan aldı. Bugün cuma namazından sonra Kavdır'ın cenazesinin Varsak Mezarlığı'nda toprağa verileceği belirtildi


hürriyet.com.tr