2 Mayıs 2012 Çarşamba

Fenerbahçe - Beşiktaş Süper Final Maçı Hangi Kanalda 3 Mayıs 2012


BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE fb-bjk maçı
 www.bizdevar.blogspot.com
Süper Final’de geçtiğimiz hafta Saraçoğlu’nda karşı karşıya gelen ve oldukça çekişmeli geçen karşılaşma sonrasında konuk ekibin 1-0 öne geçtiğimi maçı evsahibi Fenerbahçe 2-1 kazanmayı başarmıştı. Grupta 4. haftanın kapanış maçında yine iki ezeli rakip karşı karşıya geliyor; ancak bu kez yer İnönü Stadı olacak. Bu önemli karşılaşma öncesi her iki takım da hazırlıklarını sürdürürken takımlar yine oldukça kırar kırana geçecek maçtan 3 puan çıkarmanın hesaplarını yapıyor.

Süper Final 4. hafta kapanış karşılaşmasında 3 Mayıs Perşembe akşamı Beşiktaş evinde Fenerbahçe’yi konuk ediyor. Şampiyonluk için hala iddiası bulunan sarı lacivertli ekip bundan sonra oynayacağı tüm karşılaşmaları kazanabilirse şampiyonluğunu ilan edebilecek; ancak her maç bir derbi ve rakipleri 3 büyükler olunca her maçın seyri de değişebiliyor. Şu an grupta 43 puanla 2. sırada yer alan Fenerbahçe’ye karşın Beşiktaş şu ana kadar hiç puan alamadığı grupta 28 puanla sonuncu sırada yer alıyor.
www.bizdevar.blogspot.com
Fenerbahçe Beşiktaş Maçı
Tarih Saat: 3 Mayıs 2012 – 20:00
Yer: Fİ-Yapı İnönü Stadı
Hakem: Fırat Aydınus


Beşiktaş Fenerbahçe maçı 2 mayıs 2012, Beşiktaş Fenerbahçe maçı 2012, Beşiktaş Fenerbahçe maçı 02 05 2012, Beşiktaş Fenerbahçe 2 Mayıs 2012, Beşiktaş Fenerbahçe maçı 2 mayıs izle, Beşiktaş Fenerbahçe maçı,3 Mayıs Beşiktaş Fenerbahçe Maçı canlı radyo dinle, BJK FB 03.05.2012, Fenerbahçe Beşiktaş Maçı 3 Mayıs 2012, Beşiktaş Galatarasaray Maç Özeti, FB, canlı lig radyo, canlı lig radyo dinle, canlı maç anlatımı, canlı maç dinle, fb, BJK, internetten lig radyo dinle, lig, lig fm, lig radyo canlı, lig radyo canli dinle, lig radyo dinle, ligradyo, maç anlatımı radyo dinle, maç dinle, maçı canlı dinle, maçları lig radyodan canlı dinle, maçları radyodan dinle,online lig radyo dinle, radyo lig canlı, radyodan maç dinle,radyolig, spor, süper toto süper final maçları dinle.