2 Eylül 2013 Pazartesi

Kazım Kazım'ın Yeni Takımı ...


Galatasaray'da isteneni veremeyen Kazım'ın yeni takımı belli oldu. Bursaspor yetkilileri Colin Kazım Richards ile anlaştıklarını açıkladı.


Colin Kazım'ın yeni takımı artık Bursaspor...
Eurosport'a konuşan Bursaspor yetkilileri taraftarlarına müjdeli haberi verdi. Galatasaray'da uzun süredir ilk 11'de kendisine şans bulamayan Colin Kazım Richards, eski teknik direktörü Daum ile yeşil beyazlı forma altında buluşacak.
Kiralık olarak daha önce Olympiakos ve Blackburn Rovers formaları giyen Kazım, bu kez de Bursaspor'da kiralık olarak forma giyecek. Colin Kazım, bu sezon Galatasaray'ın ligde oynadığı 3 maçta da forma giyememişti.
 
Bu arada Fenerbahçe'den Semih Şentürk ile de ilgilenen Bursaspor tecrübeli oyuncuyla anlaşamadı. Bunun sebebi olarak ise takımdan ayrılması beklenen Moussa Sow'un yerine Ersun Yanal'ın kendisini kadroda tutma isteği...

"Transfer bugünlerde bitebilir"
Bursaspor Genel Direktörü Ayhan Barışçı, Galatasaraylı Colin Kazım transferi konusuna açıklık getirerek, "Transferin bugünlerde hallolacağını düşünüyorum" dedi.
Görüşmelerinin devam ettiğini belirten Ayhan Barışçı yerel bir televizyon kanalında yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Colin Kazım, bizim üzerinde durduğumuz, teknik direktör Daum'un yakından tanıdığı bir oyuncu. Kadromuzda bulunmasının gerekliliğine inanılan bir oyuncu. 15 gündür Kazım ve Galatasaray'la temasımız devam ediyor. Büyük bir ölçüde bu transferin hallolacağını düşünüyorum. İnşallah bir aksilik çıkmaz. Galatasaray kulübü de bu konuda bize yardımcı olacağını daha önce söyledi. Ortak noktada birleşerek Kazım meselesini halledeceğimizi düşünüyorum."