9 Mayıs 2012 Çarşamba

Beyaz Show Konukları Bülent Ersoy Şarkıları Dinle izle 11 Mayıs 2012


Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı “Beyaz Show”a bu hafta; sanat dünyasının bir efsane ismi; Bülent Ersoy geliyor.
www.bizdevar.blogspot.com
Milyonlar onun şarkılarıyla ağladı, onunla efkarlandı, o sesi sevdi. Acısı tatlısıyla, inişi çıkışıyla, dolu dolu 41 sanat yılında, eşsiz benzersiz yorumuyla milyonların kalbinde taht kuran, sanat müziğine adını altın harflerle yazdıran, yeteneği ve ustalığı önünde tüm dünyanın eğildiği, bir büyük sanatçı, bir dev isim, bir diva geliyor “Beyaz Show”a. Müzik tarihine damga vuran, sanat dünyasının yaşayan efsanesi, Bülent Ersoy, nostaljisi, efkarıyla, en sevilen şarkılarıyla ve bomba gibi skeçleri, kendine özgü komedisi ve gizli kalmış mizah yeteneğiyle Beyaz Show’a geliyor!

“Beyaz Show” tiryakileri, muhteşem yorumculuğu, görkemli sahnesi ve hiç bilmediğiniz yönleriyle bambaşka bir Bülent Ersoy’la coşacak, dolu dolu sohbetleri, akıl dolu pasları, birbirinden sürpriz aksiyonları ve birbirinden eğlenceli VTR’leriyle Beyaz Show’da eğlenceye yine doyacaklar. “Beyaz Show” bu gece hiç ama hiç kaçmaz!


beyaz show bülent ersoy izle 11 mayıs, beyaz show 11 mayıs konuğu bülent ersoy izle, kanal d beyaz show konuğu bülent ersoy video izle,bizdevar.blogspot.com,beyaz show programı bülent ersoy konuğu izle 11 mayıs, bülent ersoy 11 mayıs beyaz show izle, beyaz şov bülent ersoy 11.5.2012 izle, beyaz show konuğu bülent ersoy videosu izle, cumartesi 11 mayıs beyaz show bülent ersoy izle,Beyazshow, Beyaz Show,beyaz show 11 mayıs 2012 konukları,Bülent ersoy beyaz show,Beyaz show konukları,Bülent ersoy beyaz show izle, Beyazıt öztürk, Bülent ersoy,11 Mayıs 2012 bülent ersoy izle